Sleutel v/h universum

De familie Ayton streeft een droom na: iedere ster die een bewoonbare planeet heeft, zal ooit aan mensen licht en leven schenken. Wat is de sleutel, die het universum voor de mens zal ontsluiten?

Drie jaar is Jack Ayton in de leer bij Moyra, als de familie ontdekt dat er een aanslag wordt voorbereid op een belangrijke familie. De gevolgen zouden zoveel onrust over de hele wereld veroorzaken, dat de familie Ayton zich gedwongen voelt om in te grijpen. Hun plannen slagen, maar hebben een onverwacht, zeer negatief gevolg voor het grote verhaal van de mensheid. April, die daar zeer gevoelig voor is, dreigt er zelfs aan onderdoor te gaan.

Ondertussen moet Jack een weg zien te vinden om zijn gestrande vader Leon te kunnen bevrijden. Hij komt daarbij in zeer gevaarlijke situaties terecht en maakt van dichtbij het begin van de ondergang mee van de wereld in de 21ste eeuw.

Hij hoeft dat alles niet alleen te doen. De drie nichtjes, Angela, Beitris en Thuli, die nu bijna volwassen zijn, komen hem te hulp. 

 

De paperbackuitgave kost €21,95 inclusief 9% BTW

 

Bestellen als paperback:

Ga naar de winkel

 

Cover

De covers die u hieronder ziet zijn de omslagen van de paperbacks. De frontcover wordt ook meegeleverd met het e-boek, alleen hangt het van uw e-reader af, of u de cover in kleur of in zwart-wit te zien krijgt.

 

Klik op de afbeelding om de cover uitvergroot te kunnen zien.

 

De e-boekuitgave kost €8,95 inclusief BTW.

Bestellen als e-boek:

 ga naar de winkel