Jack is mijn naam

Jack is mijn naam werd eerder uitgegeven onder de titel: Het lied van de roos.

 

Jack is mijn naam speelt zeven jaar na de gebeurtenissen in Aytons erfenis. 

Detlev Keller zit onder de schuilnaam Jack Karlsson al jaren ondergedoken bij het Korps Laikaanse Mariniers. De rest van de familie Ayton heeft zich teruggetrokken op een verborgen atol in de Stille Oceaan. Daar zijn kort na elkaar drie kinderen geboren: Angela, dochter van Lucia; Beitris, dochter van Moyra en Donat Langlois; en Thuli, dochter van Themba en Angus McGill. 

De vijand heeft in de afgelopen jaren niet stil gezeten. Ze komen Detlev op het spoor en de familie beraamt een plan om Jack de Trawant van het toneel te laten verdwijnen. Dat loopt anders dan gepland, wanneer Detlev iemand tegenkomt, die hij nog kent uit Bernward, de plaats waar hij zijn jeugd doorbracht. Die ontmoeting is het begin van veel ellende.

Dan is er ook nog April, de jongere zus van zijn jeugdvriend Artus. Zij is inmiddels achttien, maar Detlev, haar grote liefde van weleer, is zij nog niet vergeten. Er hangt liefde in de lucht, maar de vijand is slim en genadeloos.

 

De paperbackuitgave kost €21,95 inclusief 9% BTW.

 

Bestellen als paperback:

GA NAAR DE WINKEL 

 

Cover

De covers die u hieronder ziet zijn de omslagen van de paperbacks. De frontcover wordt ook meegeleverd met het e-boek, alleen hangt het dan van uw e-reader af, of u de cover in kleur of in zwart-wit te zien krijgt.

 

Klik op de afbeelding om de cover uitvergroot te kunnen zien.

 

De e-boekuitgave kost €8,95 inclusief BTW.

Bestellen als e-boek:

ga naar de winkel