Aytons erfenis

Aytons erfenis werd eerder uitgegeven in twee delen:

De dans van de jongen en De plaats van de doden.

Aytons erfenis is een eerste kennismaking met de wereld van Gaul. De belangrijkste personages zijn Detlev Keller en rechter Bron Westinck. Daarnaast spelen de drie zusters, Themba, Moyra en Lucia een belangrijke rol.

In de tijd van het verhaal is Gaul het machtigste land op aarde en in het hele Solaire stelsel. Niet iedereen neemt daar genoegen mee. Onder andere het Consortium, een machtige misdaad organisatie, is al jaren bezig plannen te ontwikkelen om het juk van Gaul af te werpen.

Rechter Bron Westinck is een kleinzoon van Lloyd Ayton. Deze geniale Grondlegger van Gaul leefde in de derde eeuw volgens de Nieuwe Telling (NT) van Gaul. Detlev wordt geboren in 1704 NT. Zijn moeder overlijdt door een ongeluk bij zijn geboorte. Detlev groeit op bij pleegouders in Bernward, een Gaulse commen in het Gewest Hartland. (de Harz)

Leden van het Consortium ontdekken bij toeval een ondergronds verblijf van de familie Ayton, waarbij  naast technologie ook dagboeken van Lloyd Ayton worden gevonden. Het vormt de aanzet van een jacht op de nazaten van de familie Ayton, die het leven van Bron Westinck en van Detlev Keller op zijn kop zet.

 

 

Bestellen als paperback:

 

Nadere informatie volgt. 

cover

 

De covers die u hieronder ziet zijn de omslagen van de paperbacks. De frontcover wordt ook meegeleverd met het e-boek, alleen hangt het van uw e-reader af, of u de cover in kleur of in zwart-wit te zien krijgt.

 

Klik op de afbeelding om de cover uitvergroot te kunnen zien.

 

 

Bestellen als E-book:

ga naar de winkel