Sciencefictionserie Vrede van Gaul

Tot dusver verschenen er drie delen in de Nederlandse sciencefictionserie Vrede van Gaul. Voor meer info over elk boek en een preview, klik op de links onder de boeken.

 

Mijn boeken worden op twee manieren uitgegeven:

Als paperback bij Shopmybook.com (zoekterm: Ton den Dekker)

of via de boekhandel. (ISBN nummers staan op de infopagina’s.)

Als E-boek, via de winkel van deze site.

 

reacties van lezers

-vlot geschreven

-leest als een trein,

-doet denken aan Asimov en Jack Vance,

-het duurt even maar dan wordt het echt spannend,

-u hebt humor!

-over de inhoud van het derde deel: ik vind ook dit deel zeer leesbaar, en bij tijd en wijle spannend. Ik vind het ook knap dat jij zulke einden kunt schrijven met een goed lopend verhaal. Als ik het goed begrepen heb komt er nog een vervolg, ik ben zeer benieuwd!

 

Recencies:

“Toen ik begon dacht ik: Wat is het eigenlijk leuk om eens een aantal boeken achter elkaar te lezen van het SF genre. Er is niet zoveel goede SF in Nederland. Toch komt er de laatste jaren wel meer! Dit is weer een serie waar we best trots op mogen zijn.”

(Natasja Jeninga)

 

Volledige recencies in SF-Terra nummer 259 (november 2017)

Waarschuwing: In SF Terra wordt geschreven dat de prijs van deze boeken samen 23,45 is. Dat klopt, maar alleen voor de E-Pub uitgaven. De paperbacks zijn duurder. Zie de pagina van elk boek.

 

 

Boek 1: Aytons erfenis

Klik voor meer info

 

 

 

Boek 3:

Sleutel van het universum

Klik voor meer info

 

 

 

Boek 2: Jack is mijn naam

Klik voor meer info

 

 

Over Bol punt Com

 

Het bedrijf waar mijn boeken geproduceerd worden heeft de samenwerking met het Centraal Boekhuis opgezegd. Dat betekent dat mijn boeken niet meer bij bedrijven als Bol worden aangemeld. De boeken zijn echter gewoon leverbaar, ook via de boekhandel, maar dienen dan rechtstreeks besteld te worden bij: Shopmybooks.com 

zoekterm: Ton den Dekker